ביקור של הנהלת התאחדות התעשיינים – מרחב צפון

30/04/17

ב- 18.04.17 נערך בבית הספר הארצי להנדסאים בקריית הטכניון ביקור של הנהלת התאחדות התעשיינים – מרחב צפון. הביקור התקיים במסגרת תכנית לשיתוף פעולה בין המכללה הטכנולוגית המובילה בתחומה בארץ לבין ההתאחדות, שגובשה זה לא כבר. בביקור השתתפו 20 תעשיינים, בעלי מפעלים וחברות, מנכ''לים ובעלי תפקידים בכירים בארגון. רומן קרופקו, מנהל בית הספר בירך את האורחים, נתן להם סקירה על המכללה, והדגיש חשיבות שבקשר מתמיד בין מוסד להכשרת הנדסאים לבין התעשייה. רומן הביע תקווה, כי הביקור יהווה צעד ראשון ביישום התכנית המשותפת לשיתוף הפעולה בין שני הצדדים.

חברי הנהלת התאחדו סיירו במעבדות הטכנולוגיות של בית הספר, שוחחו עם המורים והסטודנטים.

יו''ר התאחדות – מרחב צפון הנרי צימרמן, בעלים של חברת טרלידור הודה להנהלת בית הספר על האירוח, ובשם חברי ההנהלה של התאחדות הביע הערכתו הרבה על הישגים מרשימים של בית הספר בפיתוח התשתיות הלימודיות בתחומי טכנולוגיה שונים ברמה כה גבוהה. מנכ''ל ההתאחדות, ליאור אפלבאום הצטרף לברכות של יו''ר הארגון, וקרא לחברי הנהלת ההתאחדות לפתח ערוצים שונים לשיתוף פעולה עם בית הספר.